Uw betrouwbare partner in renovaties en onderhoud.

Totaalrenovatie in Amsterdam

Wilt u uw huis verbouwen en bent u op zoek naar een bedrijf dat een totaalrenovatie in Amsterdam voor u kan uitvoeren? Muller Bouw en Vastgoed B.V. is uw betrouwbare partner in renovaties en onderhoud. Dankzij onze professionele vakmannen kunnen wij iedere klus in en om het huis klaren. Wij werken zowel voor de particulier als voor de zakelijke markt. Voor elke totaalrenovatie in Amsterdam kunt u bij Muller Bouw en Vastgoed B.V. terecht. Graag tot ziens!


  Muller Bouw en Vastgoed B.V.

  Een grote verbouwing starten blijft altijd spannend, maar met de juiste vakmannen zal uw totaalrenovatie in Amsterdam altijd snel en soepel verlopen. Wij van Muller Bouw en Vastgoed B.V. kunnen u alles bieden op het gebied van een totaalrenovatie. Wij kunnen alles in en rondom huis voor u regelen. Doordat u maar met één bedrijf hoeft te werken zal alles duidelijk zijn. Een goede communicatie is bij ons dan ook erg belangrijk. Bij ons krijgt u tijdens en na de verbouwing een vast aanspreekpunt en daardoor zal u ook nooit voor vervelende verrassingen komen te staan.

  Telefoon: +31 (0) 6 15 16 20 52
  E-mailadres: info@mullerbouw.com

  Alle mogelijkheden bij totaalrenovatie in Amsterdam

  Wanneer u door Muller Bouw en Vastgoed B.V. uw totaalrenovatie in Amsterdam laat uitvoeren, dan komt u er al snel achter dat wij alles voor u kunnen verbouwen. Zo kunnen wij voor u een badkamer plaatsen, vloeren leggen, open haarden realiseren, keukens inbouwen, een aanbouw maken, dakwerk verrichten, sloopwerk uitvoeren, schuren en schilderen, timmerwerk uitvoeren en stalen deuren plaatsen. Daarnaast kunnen we ook ook alles rondom elektra en loodgieter werkzaamheden voor u uitvoeren en dat allemaal voor zowel particulieren als zakelijke klanten!

  totaal renovatie amsterdam

  Voordelen Muller Bouw en Vastgoed B.V.

  Als u uw totaalrenovatie in Amsterdam door Muller Bouw en Vastgoed B.V. uit laat voeren, dan zal u vele voordelen ervaren. Voordelen zoals:

  • Alle werkzaamheden in en om uw huis door hetzelfde bedrijf
  • Professionele vakmannen met veel ervaring
  • Vast aanspreekpunt voor, tijdens en na de verbouwing
  • Duidelijk en nauwkeurigheid staat centraal
  • Snelle realisatie voor geweldige prijs-kwaliteitverhouding

  totaalrenovatie amsterdam

  Contact Muller Bouw en Vastgoed B.V.

  Wanneer u graag een totaalrenovatie in Amsterdam wilt laten uitvoeren, dan kunt u terecht bij Muller Bouw en Vastgoed B.V. Wij staan voor u klaar en kunnen alle facetten rondom een totale verbouwing voor u uitvoeren. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar info@mullerbouw.com of bellen naar +31 (0) 6 15 16 20 52. Graag tot ziens!